מאת השף: איך עושים תפו"א מושלמים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פותחים את הבוקר עם מתכון לתפו"א מושלמים!
פריכים וקריספיים מבחוץ, רכים מבפנים ובעיקר כל כך טעימים.. שנחטפים במהירות!

שף חיים בורנשטיין – תפו"א קריספיים מצרכים:

8-9 תפו"א גדולים וארוכים.
(שטופים היטב עם הקליפה)
3 שיני שום

שמן זית
כפית מלח גס
כפית מלח דק
פלפל שחור גרוס
ענף רוזמרין קצוץ.

אופן ההכנה:

מחממים מים בסיר מכניסים בפנים את התפו"א עם השום ומעט מלח.
מבשלים כ 15 דקות עד שהתפו"א מתחיל להתרכך..
מסננים מהמים את התפו"א.

חותכים כל תפו"א לחצי, (אפשר לתת קווצ' עם היד למראה חמוד יותר)
מערבבים טוב את המלח הדק עם הגס.

מסדרים את התפו"א בתבנית אפיה, מפזרים מעל את המלח המעורב, שמן זית פלפל גרוס והרוזמרין.

מכניסים לתנור חם על 200 מעלות למשך כ 20 דקות…

ותחכו שזה יתקרר קצת

בתאבון!!

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן