מתכון: פשטידת ברוקולי וכרובית

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פותחים את הבוקר עם עוד מתכון חמוד וקליל.. כולם כבר בשיא ההכנות… והנה משהוא שאפשר להכין מראש ולהקפיא. יוצא תמיד מצוין!!

פשטידת ברוקולי וכרובית: מיוחדת צבעונית וטעימה במיוחד, כיף להכין עם הילדים ביחד וחגיגי גם לחג.

שף חיים בורנשטיין – מצרכים:

250 גר' כרובית מחולקת לפרחים קטנים.
250 גר' ברוקולי מחולק לפרחים קטנים.
5 ביצים
2 שקיות אבקת אפיה
מעט קמח תפו'א
1/2 כוס שמן
מלח
פלפל שחור
מעט קינמון. (לא חייבים)

אופן ההכנה:

מעגבבים היטב את כל המרכיבים בקערה אחת גדולה.
מחלקים לתבניות אישיות.
אופים בתנור על 170 מעלות לכ20 דקות.

כתבות אחרונות

עקבו אחרינו

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דילוג לתוכן