מתכון: סלט אוליביה

יום העצמאות מתקרב , חגיגות יום העצמאות אולי לא יתקיימו אבל המסורת הישראלית של אכילת בשרים ביום העצמאות בוודאי יתקיים. המותג מאסטר שף מציע את הסלט המושלם לארוחת יום העצמאות: סלט אוליביה.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print
סלט אוליביה צילום אפיק גבאי


מרכיבים ל-4 מנות אישיות:

4 תפוחי אדמה

2 גזרים

500 גרם חזה עוף (אופציונאלי)

4 ביצים קשות

4 מלפפונים חמוצים

1/2 קופסת אפונה ירוקה עדינה מאסטר שף

1 תפוח ירוק מקולף (אופציונלי)

1/2 כפית מלח, או לפי הטעם

1/4 כפית פלפל שחור, או לפי הטעם

1/2 צנצנת מיונז הולנדי מאסטר שף

    קישוט:

עלי פטרוזיליה

אופן הכנה:

מבשלים ביחד את תפוחי האדמה והגזרים עם הקליפה עד שהם מתרככים.
צולים/ מבשלים בנפרד את חזה העוף.
מקלפים את הירקות וחותכים לקוביות קטנות.
חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.
מקלפים את הביצים הקשות וחותכים לקוביות קטנות.
חותכים את המלפפונים החמוצים והתפוח לקוביות קטנות.
מעבירים את כל המרכיבים החתוכים לקערה גדולה, מוסיפים את המלח והפלפל והמיונז ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים את התיבול.
מעבירים את הסלט ל-4 רינגים אישיים שמונחים על צלחות הגשה ומהדקים היטב.
מוציאים את הרינגים, מקשטים את הסלט בעלי הפטרוזיליה ומגישים.

כתבות אחרונות

עקבו אחרינו

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דילוג לתוכן