מתכון קליל בטעם של ריקוטה: פילה סלמון בעשבי תיבול על מצע חציל בלאדי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מתכון קליל בטעם של ריקוטה: פילה סלמון בעשבי תיבול על מצע חציל בלאדי

מתכון של השפית חני כהן – מסעדת ריקוטה, ירושלים
אין כמו ארוחת צהרים קלילה ומהירת הכנה, אך כזו שניכרת בה השקעה ויצירתיות. בכל הקשור למתכונים מהירים אך טעימים ומשביעים, הדגים הם הפתרון המושלם. השפית חני כהן ממסעדת ריקוטה בירושלים מציעה לכם מתכון יוצא מן הכלל של פילה סלמון בעשבי תיבול על מצע חציל בלאדי.
המצרכים הנדרשים:
· 5 מנות פילה דג סלמון
· צרור שמיר
· צרור נענע
· כפית שום
· שמן זית
אופן ההכנה:
מושחים את הדג במלח אטלנטי ופלפל גרוס. מערבבים את התערובת ומושחים על חתיכות הדג, אופים כעשרים דקות בתנור.
למצע חציל בלאדי:
לוקחים חציל בלאדי שורפים אותו על להבה גלויה, מקלפים מניחים על הצלחת ומזלפים מעליו שמן זית עם לימון. מעל זה מניחים את הדג – לשילוב מושלם של טעם ועדינות נימוחה.

כתבות אחרונות

עקבו אחרינו

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דילוג לתוכן