שר התיירות יריב לוין ביקר במפעל המזון תמ"מ בנתב"ג
שר התיירות יריב לוין ביקר במפעל המזון תמ"מ בנתב"ג ובחן מקרוב את תהליך הכנת המזון הכשר המסופק לחברות התעופה ולתיירים היוצאים והנכנסים לישראל.
בסיכום ביקורו, ציין השר כי "מפעל תמ"מ מהווה שילוב של קולינריה ישראלית לצד הקפדה על איכות, כשרות ובריאות המוצר."
שר התירות יריב לוין ואמיר שוצמן מנכ"ל תמ"מ.-בתמונה מימין לשמאל
קרדיט וא. שימוש: חופשי.
אמיר שוצמן, מנכ"ל תמ"מ ציין באוזני השר, כי "המפעל מייצר ומספק מזון כשר בלבד. מדי יום ביומו, מיוצרות כמות שיא של 30,000 מנות בקטגוריות שונות וזאת בזכות העובדים המסורים."