פותחים את הבוקר עם עוד מתכון חמוד וקליל.. כולם כבר בשיא ההכנות… והנה משהוא שאפשר להכין מראש ולהקפיא. יוצא תמיד מצוין!!
פשטידת ברוקולי וכרובית: מיוחדת צבעונית וטעימה במיוחד, כיף להכין עם הילדים ביחד וחגיגי גם לחג.
שף חיים בורנשטיין – מצרכים:
250 גר' כרובית מחולקת לפרחים קטנים.
250 גר' ברוקולי מחולק לפרחים קטנים.
5 ביצים
2 שקיות אבקת אפיה
מעט קמח תפו'א
1/2 כוס שמן
מלח
פלפל שחור
מעט קינמון. (לא חייבים)
אופן ההכנה:
מעגבבים היטב את כל המרכיבים בקערה אחת גדולה.
מחלקים לתבניות אישיות.
אופים בתנור על 170 מעלות לכ20 דקות.