שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פותחים את הבוקר עם עוד מתכון חמוד וקליל.. כולם כבר בשיא ההכנות… והנה משהוא שאפשר להכין מראש ולהקפיא. יוצא תמיד מצוין!!

פשטידת ברוקולי וכרובית: מיוחדת צבעונית וטעימה במיוחד, כיף להכין עם הילדים ביחד וחגיגי גם לחג.

שף חיים בורנשטיין – מצרכים:

250 גר' כרובית מחולקת לפרחים קטנים.
250 גר' ברוקולי מחולק לפרחים קטנים.
5 ביצים
2 שקיות אבקת אפיה
מעט קמח תפו'א
1/2 כוס שמן
מלח
פלפל שחור
מעט קינמון. (לא חייבים)

אופן ההכנה:

מעגבבים היטב את כל המרכיבים בקערה אחת גדולה.
מחלקים לתבניות אישיות.
אופים בתנור על 170 מעלות לכ20 דקות.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן